Meld je nu aan voor de Themadag Landelijk Vastgoed

De Themadag Landelijk Vastgoed is bedoeld voor landelijk vastgoed deskundigen, rentmeesters en agrarisch makelaars en taxateurs, voor medewerkers van banken, agrarisch accountantsbureaus en agrarische notariskantoren voor overheden, zoals o.a. Kadaster en Belastingdienst.

Met het bijwonen van dit event behaalt u 6 facultatieve punten voor zowel NRVT als VastgoedCert kamer Landelijk Vastgoed. Voor NVR ontvangt u 4 facultatieve punten. KPE Vastgoed zal u na het bijwonen van het event afmelden bij de instanties. Mocht u een certificaat van deelname nodig hebben kunt u dit opvragen bij KPE Vastgoed.

De kosten voor deelname aan de Themadag Landelijk Vastgoed 2024 bedragen voor leden van NVM, NVR en Vastgoedpro € 349,00 excl. btw. Niet-leden betalen € 449,00 excl. btw.

Daarnaast verwelkomen we dit jaar studenten van Aeres Dronten en Van Hall Larenstein Velp voor een gereduceerd tarief van €60,00 excl. BTW. Gezien de kosten die de organiserende partijen in aanloop van het event moeten maken, zijn we helaas genoodzaakt om bij een no-show een bedrag van 120 euro (exclusief btw) in rekening te brengen.


Meld je nu aan met het aanmeldformulier hieronder!

Aanmeldformulier